MJS-Header-Logo

Back Arrow BACK TO PROJECTS

Client: Brighton Football Club

Location: Brighton, UK

Main Contractor: ITS Interiors Ltd

The East Sussex club is constantly improving their Falmer Stadium. In 2023 a new set of VIP lounges was completed.

MJS had the pleasure of carrying out a fit-out of a brand-new reception fully dedicated to the manager’s friends and family. New partition walls delivered the intended space arrangement and a high-quality herringbone flooring was laid throughout. We have installed bespoke slat wall panelling as well as custom-made furniture to accommodate AVH elements, built-in fridges and hot food counters.

The upholstered bench seatings and Muratec wallpaper created an elegant yet warm space, while cleverly placed LEDs and bespoke lightboxes helped to optically enlarge and brighten the rooms. First-rate materials, minimalistic design and a snag-free delivery by Team MJS!