MJS-Header-Logo

Back Arrow BACK TO PROJECTS

Client: Lacoste

Location: London, Battersea Power Station

Main Contractor: Boxx Interiors Limited

Much more than a style, Lacoste makes elegance an attitude! Keeping the unique Battersea Power Station location in mind, the Lacoste store has been carefully designed, ensuring respect for its surroundings.

Here you’ll find bespoke fixtures that preserve the original columns of the Power Station, and a UK-first in design of pod fitting rooms and a special area dedicated to the brand’s signature polo shirts. MJS delivered the full fit-out of this stylish store, including a highly detailed M&E package, display structures suspended from the slab as well as an accessible platform lift. We have also carried out both the first fix as well as finishing joinery works.

It’s been a true pleasure for MJS to deliver this modern design utilising concrete materials, grid tables, plenitude and a variety of rails and illuminations.